Artsobservasjoner fugl

søndag 6. desember 2009

Andebuhallen

I dag går turen til Andebu for et "internt" foto-oppdrag. Min kusine skal stille ut 2 Malteser valper og jeg skal ta noen julebilder for henne. Spennende siden jeg ikke har erfraring fra slik. Alt er selvfølgelig uten forpliktelser:) jeg gjør dette for treningens skyld, og det skal bli moro.
Her er ett utkast!

og ett til.

2 kommentarer:

  1. oj satt du opp studio i hallen? - dette skulle jeg gjerne vært med på, si ifra neste gang da--- Synes du skulle tatt bilder uten nissene- men det er lettere å se etterpå. Spesielt vanskelig å ta bilde av to (min erfaring), men det ble jo bra da.

    SvarSlett
  2. Hei og takk for kommentaren. Neida, ikke noe studio hehe.. bare ett rødt teppe som to personer holder opp bak. Jeg forsøkte å ta av to hunder samtidig.. men som du sier, det er ikke lett. "oppdragsgiver" ble fornøyd med bildene og det er viktgst for meg. Jeg ser også at jeg kunne gjort en del annerledes og det er vel det en lærer av. Med 20-25 personer som "stimer" frem og tilbake bak deg forstyrrer en god del så dette var ikke lett å få til, men desto mer moro. Jeg gjør det mer enn gjerne igjen. Nå skal jeg bare redigere de 10-12 bildene som ble bra av 50-60 stk..

    SvarSlett