Artsobservasjoner fugl

søndag 22. januar 2012

spurvugla!


Fikk endelig et lite bilde av denne flotte ugla. Den kom litt fort på og jeg satt ennå inne i stua. Hadde nettopp klargjort kamera for å ta en tur ut da den slo ned på foringa, men bommet. Jeg fikk skutt noen bilder gjennom vinduet, i snøvær og svært dårlig lys. Men det er nå en gang en ny art på brikka mi:)

10 kommentarer:

 1. Så fin den är, så roligt att du fick den på bild!! Mvh Susanne

  SvarSlett
 2. Så søt og for et herlig bilde!

  SvarSlett
 3. En ny art med akspetert resultat Svein.
  Du får nok bere neste gang, derfor beste bilde ikke tatt og naturen er der hele tiden.

  :) duy

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelige ord, og ja, det kommer flere muligheter:)

  SvarSlett
 5. Grattulerer igjen Svein. Ikke like lett å finne denne karen her, men vært bra med denne typen i høst. Og bildet ditt viser jo helt klart at den bomma i sitt angrep. Tydelig at den fikk en tur i snøfonna isteden for å sikre middagen.

  SvarSlett
 6. Hei!

  Moro med spurvugle, syns resultatet er bra med tanke på at det er tatt gjennom vinduet. Fikk noen bilder av den igår, men den satt veeldig høyt, ble bare dok.bilder som ikke er egnet til publisering, håper på ny sjans både for deg og meg ;)

  SvarSlett
 7. Wow, så utrolig moro! Og det var en flott en du hadde fått på brikka også da ;)

  ha en fortsatt fin helg.

  SvarSlett
 8. Takker for kommentarer, moro med nye arter i samlingen, det er helt sikkert selv om det skorter litt på det tekniske av og til:)

  SvarSlett
 9. Flott bilde av spurvugla.Og flotte bilder hele siden nedover her.Håper det er greit at jeg linker denne bloggen på fotobloggen min:)
  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett